Menu

Det nymoderne køkken

- Blog
Det nymoderne køkken

I disse tider er et nymoderne køkken typisk meget minimalistisk og klinisk i sit udseende, men hvordan skaber du lige den atmosfære?

Jo det kan gøres på mange måder, men det handler oftest om helheden og farvesammenspillet i selve køkkenet. Du skal bruge få farver, men samtidig bevare en kontrast mellem fx gulv og køkkenskabe. Farvemulighederne er uendelige, og du finder bl.a. et stort udvalg på gulvepoxys hjemmeside.

Se fx det køkken herunder hvor epoxy gulv supplerer køkkenskabene med en mat gråsort overflade.

epoxy gulv i køkkenet

Der findes mange muligheder, og køkkenskabene kunne lige så godt have været hvide eller sorte skabe med lyst gulv. Epoxygulvet som der er belagt i dette tilfælde, er helt igennem fantastisk. Den matte gråsorte overflade skaber en fantastisk harmoni og agerer bindeled mellem køkken og stue.
Designmæssigt er det yderst unikt, og et sjældent syn i den danske boligindretning. Epoxy gulve er nemlig ikke så udbrede herhjemme, men i andre lande er en epoxylaminering normalt og ofte foretrukket.

Derfor skal du vælge epoxy gulv

Epoxy gulve bringer en lang række fordele, som i mange tilfælde vil gøre det til en mere attraktiv gulvbelægning fremfor de traditionelle typer som trægulv eller fliser.

Epoxy er meget unikt i sin fremtoning og tilbyder en bred vifte af flotte farver, mønstre og en blank eller mat overflade, som vil skille sig ud i enhver boligindretning, uanset om det er i køkkenet, stuen, badeværelset eller værkstedet.

Det bedste ved gulvepoxy er næsten den minimale vedligeholdelse, som det kræver at pleje gulvet. Især med den helt særlige metalliske gulv coating får du en enestående holdbarhed, der er modstandsdygtig over for bl.a. vand, olie og andre hårde kemikalier. Hvem har ikke prøvet at spille olie på trægulvet? Det er fandeme det værste! Overfladen på epoxygulvet gør det super nemt, at rengøre med et enkelt strøg fra en klud.

Med epoxybelagt gulv får du muligvis den mest raffineret gulvtype på markedet, uanset om det kælderen, køkkenet eller badeværelset der skal piftes lidt op.

Hvordan kommer du i gang?

Det kan hurtigt virke uoverskueligt og uhåndgribeligt, at skulle gå i gang med at få lagt epoxygulv i boligen. Men det er faktisk ikke så svært, og der er meget rådgivning og vejledning at hente på bl.a. Youtube.
Se eksempelvis videon herunder, som viser dig, hvordan du lægger epoxy på dit gulv step-by-step.

Det er selvfølgelig ligeledes vigtigt, at du køber epoxy af høj kvalitet og sammensætter de rette blandinger.
På gulvepoxy.dk kan du bl.a. købe spartel, binder, grunder og metalliske farver til dit epoxygulv.
De har altid en fremragende service, hurtig levering og billig kemis fragt, og hvis du ønsker vejledning omkring noget, så er de også super behjælpelige med det.