Menu

Givenchys lækkerier

- Blog
Givenchys lækkerier

Designere alle kvinder elsker

Kvinder elsker som mange bekendt tøj, tasker, sko og alle accessories – det ved vi alle. Men det er selvfølgelig ikke helt ligegyldigt hvilket brand eller hvilken designer det er fra – det burde alle også vide! Det er naturligvis meget individuelt, hvilke brands og designere man mest er til, men nogle af dem kan man bare ikke gå galt i byen med – herunder franske Givenchy som kan købes her.

Hvad er så specielt ved Givenchy?

Så tænker du måske nu, hvad det er der er så specielt ved Givenchy der gør at så mange kvinder holder betingelsesløst af denne designer. Jeg vil mene, at det er det altid super klassiske look Givenchy har og at man kan regne med de nye kollektioner ikke springer alt for meget ved siden af. Det betyder naturligvis ikke, at Givenchy ikke er nytænkende og kommer med noget nyt – for det gør de i hvert fald. Specielt Givenchy sneakers de seneste kollektioner er blevet udviklet så de passer rigtig godt ind i sneakers trenden der for tiden. Også andre accessories som punge der i de nye kollektioner også bliver lavet i pastelfarver, frem for de klassiske i sort og beige. Noget Givenchy også gør, er at lave kendte print på deres tasker, scarfs og punge. Det giver en ellers klassisk accessories et fedt lille tvist til noget anderledes.

De ultimative accessories

Uanset hvilken type kvinde man er, har man brug for ”tasken” som er trolig følger. Den skal både kunne rumme alt det nødvendige og så skal den selvfølgelig også være i et lækkert design som man er glad for. Hos Givenchy er der her rigtig mange muligheder, om enten man så er til det helt klassiske sorte læder om man er til et lille tvist med nitter og måske nogle frynser. Den perfekte cross body taske kan også sagtens erhverves fra Givenchy, som jo er perfekt til en god bytur. Er man på udkig efter et par lækre solbriller har Givenchy også nogle lækre i specielt SS kollektionerne som er værd at tage et kig på.

Givenchy støvler og sko

Jeg vil gå så langt og sige, at for mange er et par Givenchy støvler et must. Om det er et par smarte – og praktiske – ankelstøvler uden høj hæl, eller om det er noget der emre er til fint brug så er det altså nødvendigt. Designeren laver også super mange fine – og rigtig klassiske – sko og loafers. Lige når det kommer til sko og støvler, er det meget forskelligt om det er super klassisk eller mere nytænkende og anderledes. Det er lækkert at et brand som Givenchy kan komme afsted med at variere sådan mellem klassisk og helt nyt – og det er jo også derfor vi elsker dem!

Denne sæson er loafers for eksempel vildt meget in, og her har Givenchy formået at lave et par virkelig smukke, klassiske og stilrene slip-on loafers med en fin lille blokhæl – hele skoen i lækkert sort læder fra Italien men komfort i højsæde. Designet er samtidig helt gennemført lækkert, så meget bedre bliver det ikke.

givenchy bordeaux støvle