Menu

Italiensk restaurant i Ballerup

- Blog
Italiensk restaurant i Ballerup

Jeg har altid haft en svaghed, for italiensk mad. Men på den anden side hvem har ikke det. Det er ikke mange der kan sige, de ikke kan lide hverken pastaretter eller pizza. Problemet med, at være vild med italiensk mad er, det kan være svært at finde en god italiensk restaurant. Hvis man ikke lige er den store kok og samtidig elsker, at gå ud og spise, hvad er mulighederne så egentlig. De er få når man bor i Ballerup, kan jeg afsløre.

Når det er sagt, er det ikke umuligt, at finde en italiensk restaurant Ballerup. La Rustica i Ballerup centeret, er et charmerende sted, der formår at fange den italienske ånd i rummet. Men vigtigst af alt, er deres mad forrygende. De har et stort udvalg på menuen, de har “standard”-retter som burger og sandwich, men det er deres italienske retter, der er særdeles gode. De har både for-, og hovedretter fra det italienske køkken, og det smager fantastisk.

En klar favorit

La Rustica er hurtig blevet min favorit restaurant Ballerup. Det er den i sådan en grad, jeg måske spiser dernede, lidt for tit. Det hænger sammen med, de i weekenden har en virkelig lækker brunchbuffet. Deres brunchbuffet er ikke decideret italiensk, men der er dog stadig spor af Italien. Der bliver blandt andet serveret bruschettas og tomatsalat med frisk basilikum. Brunchbuffet er derfor skyld i, jeg også nogle gange kigger forbi i weekenden.

Der er et par gode alternativer i nærområdet, men selvom de også serverer god italiensk mad, så slår de ikke oplevelsen man får hos La Rustica. Der er ingen tvivl om, maden er klart det vigtigste, men det spiller også en rolle, at omgivelserne er hyggelige. Det er en del af helhedsoplevelsen ved et restaurantbesøg. Det er samtidig store lokaler, så du kan rolig tage hele familien med. Jeg ved de også, lejer ud til større selskaber, hvis du f.eks. skal holde fødselsdag eller konfirmation og mangler selskabslokaler Ballerup. Det er en restaurant der har mange muligheder både i forhold til mad og muligheder for holde større selskaber. Det er La Rustica en af de få der kan tilbyde, som restaurant i Ballerup.

Mange om buddet

Som sagt er udvalget af italienske restauranter i Ballerup, ikke noget at råbe hurra for. Til gengæld er udvalg af restauranter generelt, stort. Jeg har også en ide om, det er derfor La Rustica har så meget på menuen, for at kunne konkurrere på andet, end italiensk mad. Det er jo også blevet meget populært, at gå på caféer og spise frokost. Derfor forsøger de også, at ramme den målgruppe, ved at have lidt café stemning om eftermiddagen.

Men alt i alt, er det en kæmpe anbefaling jeg kan smide afsted herfra. Italiensk eller ikke italiensk, så er La rustica en af de bedste og min favorit restaurant Ballerup.