Menu

Skal du med til hundetræf i Tivoli?

- Blog
Skal du med til hundetræf i Tivoli?

Tivoli som ligger midt inde i København er fået en genial ide, hvilket er at  holde hundetræf i Tivoli. Som sagt ligger Tivoli midt inde i København og for alle de mange hundeejere der bor derinde, ved godt at der ikke er ret meget plads at lufte sin dejlig elskede hund på. Jo, der er selvfølgelig gaden, men der er ikke de dejlige samt stille og rolige omgivelser, som en hund bare elsker. Derfor har Tivoli lavet hundetræf i Tivoli, så endnu flere kan få glæde af den smukke park.

 

Hundetræf i Tivoli er ikke bare for hundeejere

Den nye attraktion som finder sted i Tivoli er ikke bare til glæde for de mange hundeejer der forventes at deltage. Nej, den skal nemlig være til glæde for alle der gerne vil besøge Tivoli. Selve hundetræf i Tivoli er tiltænkt, at familier, som ikke selv har hund, kan opleve de fir benende på tæt hold. Det er selvfølgelig stadigvæk helt op til ejeren af hunden, som  fremmede må snakke med den eller ej. Det er selvfølgelig vigtigt, at hunden er tilpas og ikke føler sig stresset.

 

Tivoli selv synes det er et rigtig godt tiltag og har selvfølgelig allerede taget de forbehold der skal være for at der kan være hundetræf i Tivoli. De forbehold omhandler blandt andet at informere de besøgende med hunde, at hunden skal hele tiden forblive i snor. Dertil at Tivoli selv sat vand og madskåle op rundt omkring i haven, sådan til hunden ikke går og er sulten eller tørstig. Der er meget vigtigt for Tivoli, at hundene har det godt mens de er på besøg i haven. Dette skulle også gerne være med til at glæde ejerne af hundene.   

Hundetraef i Tivoli

Tilmeld dig næste gang der er hundetræf i Tivoli

Tivoli har valgt, at afholde hundetræf i Tivoli på nogle bestemte datoer, så det gør det nemmere for alle at finde ud af, hvilke dage det er. Selve hundetræf i Tivoli vil finde sted om foråret og sommeren, så hundene ikke skal være ude, når vejret ikke er så godt, sådan til de ikke bliver syge. Hundetræf i Tivoli er en helt gratis attraktion, som ikke inkludere billetter til forlystelserne. Men for at kunne deltage i denne attraktion skal man bare lige tilmelde sig først, da der kun bliver lukket et bestemt antal af hunde ind i haven.